Румен Петков покани на дискусия всички политически формации

Views 1013
0 0
Снимка/източник: БГНЕС

ПП АБВ покани на дискусия за бъдещето на България всички отговорни политически формации. По думите на лидерът на партията Румен Петков, инициативата е провокирана от липса на диалог за перспективата в съзнанието на българите, които вече втори месец искат оставката на Борисов, поясни той пред медиите в Русе.

Това в никакъв случай не е събитие, което представя някакъв политически формат за обединение за предстоящите избори. Форумът ще се проведе на 24 август от 13 часа в столичния пресклуб на БТА.

Петков отново каза, че подобна дискусия е обективно наложена от факта, че управляващите, начело с Борисов, правят опити за подмяна на обществения дневен ред, част от които е предложения за конституционни промени и заявена нагласа за започване на процедура за свикване на ВНС.

Той настоява за четири национални стратегически приоритета – селско стопанство, енергетика, туризъм и транспорт. Това са отрасли, в които държавата ни заемаше доскоро водещо място и които в момента или са на изчезване, или са напълно заличени, обясни Петков и добави, че неглижирането на темата изправя България пред въпроси за националната й сигурност.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Димо Димов

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

"Топлофикация-София" осъди СДС за неплатено парно

„Топлофикация-София“ осъди СДС за неплатено парно отпреди 5 години, съобщава lex.bg. От година Съюзът на демократичните сили води дело заради две неплатени изравнителни сметки и лихвите по тях – общо 1450 лева. Преди дни Софийският градски съд окончателно е решил, че СДС дължи парите и е осъдил партията да ги плати, потвърждавайки […]