Росица Кирова от ГЕРБ разкри пред News24sofia.eu какво е чула в комисията на Манолова

Ако и в бизнеса се работеше като в 45-ото НС, бихме фалирали, смята тя

Прочитания 25767
0 0

Ако и в бизнеса се работеше като в 45-ия парламент, бихме фалирали като общество„.

Това заяви пред Информационна агенция News24sofia.eu Росица Кирова, депутат от ГЕРБ-СДС, която от години се занимава с бизнес.

Според нея, за да работи добре бизнесът в България, е нужна стабилност в държавата:

Не е нужно да познаваш Бойко Борисов и да му имаш телефона, за да правиш нормален бизнес. Не смятам, че всичко, което беше казано в комисията за ревизия на управлението през последните 10 години, е някаква голяма изненада за българското общество. Това са кръчмарските приказки, които слушаме от доста години. Очаквах да чуя неща, които са конкретни и за тях има ясни и конкретни доказателства. За мен това са махленски приказки, докато нямат доказателства„.

Кирова беше категорична пред журналиста ни Тодор Стефанов, че корупцията е двустранен процес, в който и вземащият, и даващият са виновни:

Мен никой не е успял да ме притисне до стената 20 години, откакто съм в сферата на частния бизнес. Имала съм сблъсъци и с правителства, които бяха преди тези на ГЕРБ. Винаги, когато дойде някой нов управляващ, започва да се оглежда кой работи и защо има собствено мнение. Това е чисто балканска черта„.

Тя обясни, че се е качила в джипа на премиера Бойко Борисов, защото е била представител на гражданско обединение, което е работило за ускоряване на процедурите за пътя Видин – Ботевград.

Цялото интервю четете утре в сайта на www.news24sofia.eu!

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Радев: НАТО да е вписан в Европейския стълб на сигурност

Изграждането на надежден европейски стълб за сигурност и отбрана следва да е съобразено с развитието на НАТО. За гарантиране на адекватна защита е необходимо увеличаване на технологичната и индустриална независимост, както и идентифицираме на националните критични инфраструктури. Това заяви президентът Румен Радев днес във видеоконферентна връзка на високо равнище на […]