Републиканците тръгват за избори с намерението да бъдат незаобиколим фактор

Views 5227
0 0
Снимка: БГНЕС

Партията на Цветан Цветанов се регистрира за изборите в ЦИК. В началото „Републиканци за България“ се засякоха с „Демократична България“ и възникна спор кои са първи.

В крайна сметка двете формация стигнаха до консенсус, че „Демократична България“ са първите регистрирани сред коалициите, а „Републиканци за България“ са първите регистрирани сред партиите.

Ние тръгваме със сериозни намерения да бъдем незаобиколим фактор в следващия парламент, заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Предстои партията да направи онлайн презентация на всички секторни политики, като ще започнат със съдебната реформа и българите, живеещи в чужбина.

Това са две основополагащи теми, категоричен бе лидерът на „Републиканци за България“. 

Той смята, че заради това, че не са направени промени в изборното законодателство, българите зад граница са ограничени да упражнят правото си на вот.

Партията е събрала над 31 000 подписа, но днес в ЦИК изискуемите са максимум 9999.

Цветанов смята, че партията му ще опровергае социолозите, които им дават 1%. Заради пандемията формацията ще подходи иновативно за срещите с избирателите, чрез YouTube и Facebook комуникация.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Проф. Хайрабедян: Ваксинирането на малък брой хора не помага на цялото население

Ваксинирането на малък брой хора няма голям смисъл за цялото население. Има индивидуален смисъл за тях. Предполагам, че това е идеята. Това заяви пред Bulgaria ON AIR директорът на Института по биология и имунология на размножаването проф. Сорен Хайрабедян. Масовото ваксиниране няма да доведе до групов имунитет, а до индивидуална […]