Разследват убийство с дървен кол в с. Мокреш

Прочитания 555
0 0

По време на битов скандал вчера около 18 ч. в с. Мокреш, област Монтана, 42-годишен мъж е бил ударен с дървен кол. Пострадалият бил транспортиран в болница в Лом, където няколко часа по-късно починал, съобщи прокуратурата.

Извършителят е задържан за 24 часа.

Направен е оглед на мястото, провеждат се разпити на свидетели.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гешев го пазят от три места, от какво се страхува, пита Рашков

Служебният министър Бойко Рашков се надява 46-о Народно събрание да успее да приеме законопроекта, с което Бюрото за защита на свидетели се връща от главния прокурор Иван Гешев към Министерство на правосъдието. Пред журналисти Рашков коментира, че такава порочна структура не сме имали – един представител на ръководно ниво в […]