Разследване на Николай Караколев: Шефът на БАБХ Христо Даскалов купил къща 20 пъти под пазарната цена (ВИДЕО)

Вижте още от разследването на Николай Караколев във видеото:

Views 50789
111 94
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

Директорът на Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) Христо Даскалов си е купил къща за около 20 пъти по-малка сума от нормалното. Това става ясно то разследването на журналистът Николай Караколев, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Той е направил покупката в град Първомай за 11 200 лева. Вилата е с капацитет 105 квадрата и 48 кв.м. застроена площ. Сделката се явява 75 лв. на кв.м 2.

От публикуването разследване става ясно, че става думна за имот на улица „Ралица“ № 13.

Вижте още от разследването на Николай Караколев във видеото:

Видео: Николай Караколев
Къщата на Христо Даскалов, снимка: Николай Караколев

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
14
Angry
Angry
108
Surprise
Surprise
21
Next Post

Бизнесът скандализиран от "Булгаргаз" и тръг с начална цена от 380 лв./MWh

Работодателските организации съобщават за скандален търг, обявен от „Булгаргаз“ с начална цена от 380 лв./MWh. За него сигнализират в писмо до президента Румен Радев и министър-председателят Гълъб Донев. От АОБР са възмутени, тъй като и при цени от порядъка на 300 лв., каквито са в момента бизнесът не издържа, а и […]