Реклама

https://www.gerb.bg/bg

РАЗКРИТИЕ НА NEWS24sofia.eu! Изчезналата IT специалистка Алена Щерк дарила 20 хиляди лева на Дом за сираци в София ден преди да изчезне (СНИМКИ/ВИДЕО)

Изчезналата IT специалистка Алена Щерк дарила 20 хиляди лева на Дом за сираци в София. Това научи Информационна агенция News24sofia.eu от свои източници в разследването.

Дарената сума е преведена по банковата сметка на Фондация „Конкордия България“ само ден след като стана ясно, че полицията я издирва.

Сайта "Блиц" съобщи по-рано, че колата на изчезналата жена е била намерена в семейния гараж, а телефоните й са били изключени.

Алена редовно помагала на деца в институции, твърди пред News24sofia.eu Стела Илиева жена, която живее до къщата на изчезналата жена.

Тук редовно идваха деца, които бяха настанени в социални институции. Алена не спираше да им помага. Дрехи, храна, пари от всичко по-малко им даваше„, разказа пред екипът ни Илиева.

Последно Стела е видяла изчезналата жена вчера на обяд.

Никакво впечатление не ми направи да се е случило нещо или да е притеснена. Дойде с черния си джип паркира го и влезе в домът си„, разказва съседката на изчезналата жена.

На въпрос дали познава мъжът с който е живяла Алена съседката отговори: „Да много добър човек. Всеки ден идваше при жената. Редовно заедно, се разхождаха тук по-нагоре в гората„.

Тя разказа, че преди една седмица е имало дребен по думите й скандал пред къщата на Алена. „Дойде един мъж с черна кола и започна да крещи. През цялото време крещеше, че е предаден и излъган. В къщата тогава нямаше никои. Друг съсед от съседната къщата подаде сигнал на спешния телефон и полицията, която дойде на място го предупреди от тогава до сега не е идвал„, спомня си Стла съседката на изчезналата жена.

ИА News24sofia.eu припомня, че постове в социалната мрежа Facebook гласят, че се издирва Алена Райнхолд Щерк на 47 г. от София, в неизвестност от над 24 часа. Потребителите, които са публикували информацията твърдят, че жената вероятно е облечена със сива тениска и сиво-розово-бял камуфлажен клин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ NEWS24sofia.eu!

Снимка: фейсбук
Снимка: фейсбук
spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Лейбъристите във Великобритания искат национализиране на железопътната мрежа

Британската опозиционна Лейбъристка партия съобщи днес планове за ренационализиране...

ГЕРБ искат оставка на зам.-кметове на София и шефа на ОП „Гробищни паркове“

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките...

Общо 30 хил. деца посещават ясла към 2023 г.

Общо 835 самостоятелни детски ясли и яслени групи в...

Полша предрича неизбежно поражение на Русия при атака срещу НАТО

Руска атака срещу НАТО неизбежно ще завърши с поражение...

Армията на Буркина Фасо е избила 223 цивилни през февруари

Повече от 220 цивилни, включително най-малко 56 деца, са...

Костадинов очаква нова-стара сглобка след 9 юни

Парламентарната група на "Възраждане" очаква ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

17 сгради в София отново стават културни ценности?

Столичният кмет иска да бъде възстановен статутът на недвижими...

Двама са задържани в Стамболийски след стрелба с газов пистолет от кола

Двама криминално проявени мъже са задържани заради стрелба във...

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са получавали задачи за дискредитирането ми

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

ИТН има готов отбор да побеждава

"Има такъв народ" има готов отбор да побеждава. В...

Съдът на ЕС не разбра жалбите на магистратите за закриването на спецсъда

Съдът на Европейския съюз (СЕС) отхвърли жалбата срещу закриването на...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img