Расте опашката от тирове на „Дунав мост“ 2

Екип на News24sofia.eu

Колоната вече е над 17 км

Views 395
0 0
Снимка: архив БГНЕС

За пореден ден шофьори чакат с часове, за да преминат през пункта „Дунав мост“ 2, съобщава bTV.

Припомняме, че вчера опашката от тежкотоварни камиони беше с дължина 15 км.

Тази сутрин пък колоната от камиони вече е над 17 километра. Тировете чакат между 10 и 20 часа, за да преминат.

Предполага се, че една от причините за голямата опашка е затвореният за ремонт Проход на Републиката. Властите препоръчват като алтернатива преминаването през „Дунав мост“ при Русе, където опашката не е толкова голяма.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Шоуто на харвардските Бони и Клайд се изчерпало и тръгват надолу

Служебният кабинет е провален и задълбочава нещата във всеки един възможен сектор. Това заяви пред bTV политологът Калоян Методиев. Той подчерта, че в последните 30 години служебните кабинети винаги са били антикризисни като конструкт, като политика. По негови думи този е първият служебен кабинет, който е прокризисен. „Той задълбочава нещата […]