Рашков не може да потвърди кой плаща на протестиращите

Views 11369
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Политиците, които гласуваха, за да свалят правителството, плащат, за да получат подкрепа. Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков след вота на недоверие.

Така той коментира провеждащите се вече два дни протести срещу кабинета.

Това е начинът им на действие – да плащат на хора, за да дойдат в София и обявят колко обичат Борисов, каза той.

По думите му, има сигнали за провокатори на протестите.

Той обаче не можа да потвърди информациите, че са плащани по 40 лв., както и кой точно е организаторът.

Той припомни, че полицията изпълнява своите задължения и до момента няма сигнали за употреба на полицейско насилие срещу демонстранти.

Припомняме, че вчера беше съобщено, всички директори на окръжни дирекции на МВР са получили указания как да се контролират пристигащите в София за днешните протести „за“ и „против“ правителството. Те са разпратени от министерството на вътрешните работи.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Гюров имал информация за платени протестиращи от „Възраждане“

По 40 лева било плащано на присъствали на протеста на „Възраждане“, организиран едновременно с този в подкрепа на „Продължаваме промяната“ (ПП). Такива данни бил получил председателят на парламентарната група на ПП Андрей Гюров. Той говори пред медиите преди да се присъедини към протеста в подкрепа на кабинета, организиран пред парламента. […]