Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Радулов за подкрепата на независимите за кабинет на БСП: Всеки сам си преценя

Снимка; архив БГНЕС

Песимистичен съм, че ще има правителство, възможността е около 15%, да не кажа – 10. Техните министри, които предлагат, имат други цели от прокламираните. Това заяви пред БНТ Николай Радулов, депутат, който влезе от листата на ИТН, но след това стана независим.

Всеки сам ще си решава, затова сме независими, каза Радулов за подкрепата на независимите за правителство с третия мандат. Асен Василев е напълно подходящ за премиер. Ако ни предложат, ще помислим за коалиция, но не може да е с ГЕРБ, каза Радулов.

В министерствата, където владееше ИТН, отново слагат хора от ГЕРБ. Тези хора се разхождат и казват – плащахме си преди, платихме си сега и пак ще сме на власт. Инфилтрирани са хора, близки до ГЕРБ в цялата администрация, тя не смее да мърда, обясни Радулов.

Хората искат да има възмездие. Бойко Рашков хората са решили да отиде в МВР. Как беше възможно да се нахлуе в президентството и да се арестуват съветници. Министърът на вътрешните работи е политическо лице и някои негови решения може да са неправилни. Главният прокурор не е политическо лице и не

Хората искаха Бойко Борисов да се махне от политическия живот, искаха изчегъртване на ГЕРБ. Хората искаха да няма корупция, да не дойде ГЕРБ на власт. Промяната ще е много сложна.

Пред Нова телевизия независимият депутат Георги Георгиев, отцепил се от ИТН, заяви, че независимите депутати в парламента ще подкрепят правителство с мандат на БСП само с условие борба с корупцията. Те обаче са скептични.

Той анализира срещите вчера, като посочи, че „се усещат тънки нюанси“, че „Има такъв народ“ няма да подкрепят приемане на законите за борба с корупцията.

Ако няма такава борба, ние няма да подкрепим кабинет. Ще проведем разговори и ако има корумпирани хора от ИТН, няма да го подкрепим„, поясни Георгиев.

Той вижда и завоалирано изказване на Ива Митева, че са съгласни Бойко Рашков да е председател на КПКОНПИ.

Николай Радулов обясни, че новото сдружение с председател бившия спортен министър Радостин Василев ще очаква подкрепа от част хората, които бяха по площадите – тези хора ни припознаха, тези хора ни вярват.

Четирима от нас ще застанат в това гражданско сдружение, другите ще го подпомагат. Имаме общи идеи за развитието на страната, как персонално да участваме.

Предполагам, че Радостин ще го оглавява, обясни Радулов за новата политическа формация. Той очаква, че и Иво Атанасов ще участва. Гражданските сдружения нямат нужда от такова финансиране като партиите. Както на предишните избори си вадехме пари от джобовете, така и сега.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Тежка катастрофа в София между кола и два мотора

Тежка катастрофа между кола и два мотора е станала в София...

Зеленски поиска от Майк Джонсън да пусне помощта за Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски се обади на председателя на...

САЩ предупредили писмено руските служби за опасността от атентат

Белият дом отхвърли като "глупости" обвинението на Русия за...

307 проекта са подадени на втори етап по проекта за саниране на жилищни сгради

307 проекта са подадени за енергийно обновяване на жилищни...

Томислав Дончев призова за баланс и партньорство с ПП-ДБ след предсрочните избори

Днес пред БНТ Томислав Дончев, заместник-председателят на ГЕРБ, изяви...

Франция с крачка по-близо до забраната на дискриминация въз основа на прическа или цвят на косата

Долната камара на парламента на Франция одобри в четвъртък законопроект...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

В Азербайджан арестуваха мъж, планирал терористичен акт

Властите в Азербайджан задържаха мъж, подготвял няколко терористични атаки...

Движението в центъра на София ще бъде затруднено от честване на 20 г. България в НАТО

Въвежда се извънредна организация на движението в центъра на...

Столична община планира модернизация на осветлението в 14 района

Столичната община ще кандидатства по проект за модернизация на...

„Ислямска държава“ публикува снимка на четиримата атентатори от Москва

"Ислямска държава" публикува снимка на четиримата нападатели, които стоят...

Мост в Балтимор рухна, след като бе ударен от кораб (ВИДЕО)

Контейнеровозът пътувал от Балтимор за Шри Ланка

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img