Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Радостин Василев по-известен като Руди Гела запива в „Студентски град“ със знойна брюнетка! (СНИМКИ/ВИДЕО)

кадри: www.pik.bg

Преди минути в Maison’s Bar and Dinner в „Студентски град“ се появи Радостин Василев, придружен от атрактивна брюнетка, съобщи Агенция „Пик“. Днес бившият спортен министър от четата на Слави и бивш депутат от компанията на Кирил Петков беше в родния си град Плевен, където се появи открито за първи път след предателството към “Има такъв народ”, обявено гръмко на 13 юни 2022 г.

В ресторант “Канапе” в Плевен той е събирал отломки от различни партии, за да ги примамва с места в избирателните листи на “Продължаваме промяната”. Както ПИК първи писа, недоволни от бруталния натиск на Руди Гела да бъде водач в родния си град, партията напусна знакова фигура на “Продължаваме промяната” – Иван Христанов, заместник-министър на земеделието в кабинета “Петков”, прочул се покрай скандалите на “Капитан Андреево”, издигнат като знаме на борбата срещу корупцията в предизборната кампания за предсрочния вот на 2 октомври 2022 г.. В общия чат на парламентарната група, на 2 февруари, Иван Христанов написа, че няма да приеме да бъде в една и съща листа с Радостин Василев, подозиран в корупционни сделки и разследван за някои от тях.

Снимка: www.pik.bg

Плевенчани се чудят какво иска да каже Руди Гела с репликата, самонадеяно повтаряна от него в ресторант “Канапе”: “Аз на ония в София съм им взел страха! Ще правят, каквото им кажа!”

Топ-журналистката Соня Колтуклиева коментира през септември 2022 г., че Петко Петков се притеснява от записите, които Радостин Василев навярно е правил по време на пазарлъците между отцепниците от “Има такъв народ” и министър-председателя Кирил Петков през юни 2022 г., в апартамента на ренегата край Зоологическата градина в София. Появиха се публикации, че на предателите са плащани огромни суми в биткойни, които са трудни за проследяване. Руди Гела беше възнаграден за аферата с отцепничеството с водаческо място в Габрово.

Както ПИК осветли, Руди Гела предпочита мъжките компании и поспециално на Александър Тодоров, когото той назначи за изпълнителен директор на Български спортен тотализатор, докато се вихреше като башибозук в Спортната палата. Досега беше известно, че за параван на близката му дружба със Сашо Тотото служи неизвестната психоложка от Враца Ралица Младенова. Както се вижда от снимките, Руди Гела тази вечер е с друга мацка за прикритие. Очевидец забеляза, че русоляв мъж е посрещнал в заведението Радостин Василев и придружителката му, с която той почти не е разговарял, макар да са един до друг на масата.

Руди Гела е известен със слабостта си към чалга-клубове и чалга-музика.

Снимка: www.pik.bg
spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно...

Русия временно отстрани свещеник, отслужил панихида в памет на Навални

Руският православен свещеник, отслужил панихидата за покойния руски опозиционен...

Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски, но той повярвал в работата й

"Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не...

Десислава Петрова: Няма сделка между прокуратурата и Живко Коцев

Живко Коцев сам е поискал да свидетелства, след като...

Шалапатова: 100 лв. е неадекватно подпомагане на пенсионер

Никой не познава дали пенсионерите с минимална пенсия от...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Двегодишно зад волана се вряза в маси на заведение в Монтанско

Двегодишно дете подкара автомобила на баща си и се...

17 сгради в София отново стават културни ценности?

Столичният кмет иска да бъде възстановен статутът на недвижими...

Петър Витанов: През последните 15-20 години ние изглеждаме безбъдници

Докато председателят на БСП Корнелия Нинова се радва, че...

Туризмът иска от НС да реши за наемането на хора от трети страни сега

Редица сдружения и асоциации по туризма са подали молба...

Република Сръбска отрича геноцида в Сребреница

Парламентът на автономната Република Сръбска прие доклад, в който...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img