Радостин Василев по-известен като Руди Гела запива в „Студентски град“ със знойна брюнетка! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Отцепникът от ИТН за Киро и Асен: На ония в София съм им взел страха! Ще правят, каквото им кажа!

Views 22247
0 0
кадри: www.pik.bg

Преди минути в Maison’s Bar and Dinner в „Студентски град“ се появи Радостин Василев, придружен от атрактивна брюнетка, съобщи Агенция „Пик“. Днес бившият спортен министър от четата на Слави и бивш депутат от компанията на Кирил Петков беше в родния си град Плевен, където се появи открито за първи път след предателството към “Има такъв народ”, обявено гръмко на 13 юни 2022 г.

В ресторант “Канапе” в Плевен той е събирал отломки от различни партии, за да ги примамва с места в избирателните листи на “Продължаваме промяната”. Както ПИК първи писа, недоволни от бруталния натиск на Руди Гела да бъде водач в родния си град, партията напусна знакова фигура на “Продължаваме промяната” – Иван Христанов, заместник-министър на земеделието в кабинета “Петков”, прочул се покрай скандалите на “Капитан Андреево”, издигнат като знаме на борбата срещу корупцията в предизборната кампания за предсрочния вот на 2 октомври 2022 г.. В общия чат на парламентарната група, на 2 февруари, Иван Христанов написа, че няма да приеме да бъде в една и съща листа с Радостин Василев, подозиран в корупционни сделки и разследван за някои от тях.

Снимка: www.pik.bg

Плевенчани се чудят какво иска да каже Руди Гела с репликата, самонадеяно повтаряна от него в ресторант “Канапе”: “Аз на ония в София съм им взел страха! Ще правят, каквото им кажа!”

Топ-журналистката Соня Колтуклиева коментира през септември 2022 г., че Петко Петков се притеснява от записите, които Радостин Василев навярно е правил по време на пазарлъците между отцепниците от “Има такъв народ” и министър-председателя Кирил Петков през юни 2022 г., в апартамента на ренегата край Зоологическата градина в София. Появиха се публикации, че на предателите са плащани огромни суми в биткойни, които са трудни за проследяване. Руди Гела беше възнаграден за аферата с отцепничеството с водаческо място в Габрово.

Както ПИК осветли, Руди Гела предпочита мъжките компании и поспециално на Александър Тодоров, когото той назначи за изпълнителен директор на Български спортен тотализатор, докато се вихреше като башибозук в Спортната палата. Досега беше известно, че за параван на близката му дружба със Сашо Тотото служи неизвестната психоложка от Враца Ралица Младенова. Както се вижда от снимките, Руди Гела тази вечер е с друга мацка за прикритие. Очевидец забеляза, че русоляв мъж е посрещнал в заведението Радостин Василев и придружителката му, с която той почти не е разговарял, макар да са един до друг на масата.

Руди Гела е известен със слабостта си към чалга-клубове и чалга-музика.

Снимка: www.pik.bg

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Хиляди испанци на протест срещу спорен закон за животните

Изключва ловните кучета