Радостин Василев няма да е министър в кабинет на ИТН, ГЕРБ и ДПС

Views 4876
0 0
Снимка; архив БГНЕС

„Продължаваме промяната“ нищо не са ми предлагали. Не бих бил министър в правителство на ГЕРБ, ИТН и ДПС със сигурност. Toва каза бившият депутат от ИТН, спортен министър в оставка и понастоящем независим депутат Радостин Василев пред журналисти в кулоарите на парламента за предстоящото обсъждане на вота на недоверие днес в Народното събрание.

Той не знае дали ще има още 6 депутати, които да осигурят спасяването на кабинета от вота на недоверие. Не водя никакви преговори, защото толкова много са уплашени колегите, че вече не биха разговаряли по темата, каза Василев.

Василев уточни, че вече не води преговори с никого за бъдещата си политическа кариера. Моята нагласа е за един конструктивен диалог за вота на недоверие, обясни спортният министър в оставка. Неговото бъдеще е непълно неясно в политиката и не знае какво ще прави.

Той смята, че правителството има по-добро бъдеще, отколкото коалицията с ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Мирослав Иванов се надява да няма бой при вота на недоверие

Да дадем добър пример, че демокрацията е жива. За това призова в началото на днешното заседание председателят Мирослав Иванов. Нека проявим уважение въпреки идеите и политическите си убеждения, настоя още той и призова депутатите да гласуват по съвест. Иванов заяви пред журналисти в парламента, че вярва, че ще се намерят […]