Радев обезсърава БСП в усещането ѝ за уникалност, убеден Росен Желязков

Според него думите му звучали като вуду

Прочитания 14899
0 0
Снимка: БГНЕС

Румен Радев обезсърчава БСП в усещането й за уникалност.

Това коментира пред БиТиВи транспортният министър Росен Желязков.

Нацията е разделена, смята той, а държавният глава, колкото е подкрепян, толкова е и неподкрепян. Той търси подкрепата на партиите извън НС.

Росен Желязков критикува черногледството на държавния глава, който сякаш гледал на карти Таро, а думите му звучали като вуду.

В момента манипулацията в общественото съзнание е, че ще има манипулация, изтъкна Желязков.

Според него всеки президент се изкушавал от служебен кабинет и затова той постави въпроса трябва ли да има служебен кабинет без работещ парламент.

Според Росен Желязков няма как да се организира гласуване по пощата. Държавата трябва да се развива и да преодолява предизвикателства, смята той.

По думите му ГЕРБ не е Голиат в ъгъла, заобиколен от давидовци, а има подкрепата на ЕНП.

Транспортният министър е доволен, че за първи път от 1986 година държавата ни купува локомотиви. Ще купим и нови мотриси. БДЖ не работи на загуба, категоричен бе той.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Двама обвинени по делото за злоупотреба с €6 млн. от МВР

Върховната касационна прокуратура е изпратила в Специализираната прокуратура материали получени от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ). Предоставените данни се отнасят до разследване относно потенциална измама и закононарушения при изпълнение на Споразумение за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по фонд „Вътрешна сигурност“ за закупуване на превозни средства за нуждите на Министерството на […]