Радев да победи на първи тур очакват от инициативния му комитет (ВИДЕО)

„Залогът на тези избори е голям“

Прочитания 27215
0 0

Победа на първи тур. Тази цел постави пред кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илиана Йотова Инициативният комитет, издигнал кандидатурата им. В понеделник те внесоха документите за регистрация на настоящия президент за предстоящия на 14 ноември вот.

Защо ще победим още на първи тур – залогът на тези избори е голям. Разделителната линия тук не е между партии и партийците. Тя е между клиентелата на корупцията и между нейните противници. Тук победата е предизвестена„, каза Анна Заркова, съпредседател на ИК на Радев.

Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите и поиска една по-справедлива България. Той води много битки за нас и наш ред е да застанем зад него. Защото никой не може да направи нищо сам. Затова ние с колегите заставаме зад Радев и Йотова„, добави още тя.

Както традиционно обещават всички преди избори, от ИК на Радев посочват също – няма да се води компроматна и „мръсна“ кампания.

Нашите кандидати ще водят една положителна кампания, няма да има замеряне с компромати. Разбира се, при нападки трябва да отвръща, но в рамките на добрия тон, което г-н Радев и г-жа Йотова винаги са правили“, каза Цветеслава Гълъбова, също съпредседател на ИК.

При регистрацията на кандидатурата на Радев и Йотова за още един мандат на „Дондуков“ 2 в ЦИК бяха внесени 4275 подписа на граждани.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стойчо Кацаров успокоява, че няма да се затягат мерките

Няма нужда от нови мерки. Това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров в отговор на въпрос дали, ако има драстично покачване на случаите на COVID-19- няма да е необходим нов локдаун и затягане на мерките. Коментарът си той направи във връзка с тъмночервената зона, в която навлезе София. Експертите трябва […]