ПЪРВО В NEWS24sofia.eu! В крайно тежко състояние е момичето, блъснато снощи от кола в София

Екип на News24sofia.eu

Това съобщиха от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ пред Информационна агенция News24sofia.eu

Views 10877
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Детето, което пострада сериозно при пътен инцидент на столичния булевард „Константин Величков“ снощи, е в крайно тежко състояние.

Това съобщиха от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ пред Информационна агенция News24sofia.eu.

Реанимационните екипи се борят за живота му.

Припомняме, че след 18 ч. вчера 10-годишното момиче бе блъснато от кола, докато е пресичало булеварда, вследствие на което получи множество травми, като беше съобщено, че е в кома.

От спешната болница в София информират също, че е стабилно състоянието на детето, което беше блъснато от трамвай на кръстовището на бул. „Никола Мушанов“ и ул. „Добротич“ в столицата вчера сутринта. За момента то остава в „Пирогов“ за наблюдение.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Всеки ден БСП ще искат в НС тежки наказания за пияни и дрогирани шофьори

Всеки ден парламентарната група на „БСП за България“ ще настоява депутатите да разгледат законопроекта на партията за промени в Наказателния кодекс, които да утежнят значително наказанията за пияни и дрогирани шофьори. Това заяви от трибуната в НС лидерът на соцпартията Корнелия Нинова. „Сигурно сте чули, че пияният и дрогиран шофьор, […]