Първо в NEWS24sofia.eu! Маскирани пребиха момче на 17 г. за цигарите му в кв. „Надежда“

Бащата Мариян е подал писмен сигнал заедно със синът си в 02 РУ-СДВР – МВР

Views 1481
0 0
Снимка; shperts.com

17-годишно момче е пребито в Северния парк в София от маскирани нападатели, които отмъкнали цигарите му и 20 лева, които имало в себе си. За престъплението съобщи бащата на детето пред Информационна агенция News24sofia.eu.

Двама младежи между 16 и 18 години днес нападнаха моят син, който е на 17 години в района на Северния парк в квартал „Надежда“. Детето е добре. Няма никакви наранявания, но е много стресирано от станалото„, споделя Мариян Димитров.

Синът ми сподели, че двете момчета, са били с черни маски и не е видял лицата им, но е успял да види част от татуировките им„, допълва бащата на 17-годипния младеж.

Бащата Мариян е подал писмен сигнал заедно със синът си в 02 РУ-СДВР – МВР.

Има преписка в полицията. Извършителите се издирват.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0
Next Post

Първо в NEWS24sofia.eu! Явор Бахаров отново задържан от полицията

Бахаров е отведен от патрул на СДВР в сградата на 4-o РПУ в столицата

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: