https://www.gerb.bg/bg

Психично болен напада хора по улиците в няколко града

Снимка: (архив) Тодор Стефанов, ИА „Нюз 24“ София / www.news24sofia.eu

Психично болен мъж предизвика тревога в град Велико Търново, като за един ден полицията получи сигнали за три нападения, съобщи „Нова телевизия“. 

Мъжът, с адресна регистрация във Варна, има дълга история на агресивно поведение и множество сигнали за нападения. Във Варна срещу него са подадени 29 сигнала, но те са прекратени, тъй като той не може да носи наказателна отговорност. Баща му също е сред потърпевшите от агресията му.

Той се дрогира от 14-годишен,“ споделя бащата. „Викаха мен и съпругата ми в полицията почти всеки ден, защото той използва нашия адрес. Постоянно сменя местоположението си и се крие.“ Във Враца, мъжът е разбил автомобил и откраднал моторна резачка, но след разпита е бил освободен от полицията.

Бащата разказва още, че синът му го е нападал три пъти с нож. „Той е страшен манипулатор. В съда твърди, че е нормален и разказва, че ние с майка му му купуваме наркотици,“ добавя Миланов.

Жена, говорейки при условие за анонимност, сподели, че мъжът чупи стъкла в блока, в който живее, реже гуми на автомобили и хвърля камъни по прозорците. Понякога стреля и  с въздушен пистолет.

Припомняме, че на 12 юни бе съобщено, че психично болен човек е нападнал жена, дете и се предполага, че е нападнал и бременна жена.

Първата потърпевша е била нападната пред супермаркет. Психично болният удря жената в лицето. Охраната на магазина повикала полиция и линейка, а мъжът викал, че ще ги убие.

Същият ден хора видели как същият е нападнал момче, като крещял и го удрял и отново дошла полиция. Предполага се, че третата жертва на мъжа е бременна жена, която той нападнал в рамките на същия ден.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Никой не знае какво се случва с разследването за Нотариуса и Пепи Еврото

Няма публична информация какво се е случило по разследването...

Тази година още хеликоптери за гасене на пожари няма да има

Тази година хеликоптери за гасене на пожари няма да...

Съдът остави в ареста двамата медици, източвали НЗОК

Двамата медици от Пловдив, източвали НЗОК, остават в ареста, съобщава...

Русия не приема ултиматуми за втора мирна среща за Украйна

Опитите Русия да бъде въвлечена във втора мирна среща...

Румен Радев: Политическата ни система е тежко заболяла (ВИДЕО)

Инсталирането в българската политика на тежко компрометирани фигури като...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

ВАС потвърди решението за недействителност на избора за кмет на Омуртаг

Върховният административен съд (ВАС) остави в сила решението на...

Задържаха мъж за палеж на 23 коли в софийска автокъща година по-късно

Софийска градска прокуратура привлече към наказателна отговорност 29-годишен мъж....

Ахмед Вранчев очаква още депутати да напуснат парламентарната група на ДПС

До края на седмицата още народни представители ще напуснат...

Нов голям пожар избухна в Свиленградско

Има риск огънят да се прехвърли и в Турция

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg