Проговори майката на убития 16-годишен Борислав Борисов от квартал „Димитър Миленков“

Задържаният 28-годишен мъж е с множество криминални прояви

Прочитания 151
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

Милена Борисова – майката на убития жестоко в столичния квартал 16-годишен Борислав Борисов от столичния квартал „Димитър Миленков“, разкри първо пред Информационна агенция News24sofia.eu, нови детайли около жестокото убийство.

Както вече първо нашата медия съобщи още вчера, че става дума за спор за малка сума пари. Майката на Борислав потвърди, че е имало същата вечер скандал между роми за пари, а след това няколко часа по – късно Борислав е убит.

Снощи наш екип се свържа с нея в социалната мрежа като и зададе няколко въпроса свързани с престъплението.

Ето какво ни изпрати на лично съобщение майката на Боби:

„Това е първото ми говорене пред вас или друга медия и е последно за загубата на сина ми, в което не премълчавам факти! По „препоръка “ на полицията, мълчах само и единствено от желание да не преча на разследването, уви това мое решение се обърна срещу нас. Мълчанието ми се оказа само и единствено в помощ на жестокия убиец който е на 28 години много по-голям от моя син! Продължавам да недоумявам защо е толкова трудно на полицията и прокурора да приемат мотива, който мотив, апропо е стар колкото света! Толкова ли е трудно да се добави още едно обвинения, „убийство с користна цел“ пари! Но явно е трудно когато някой ти нарежда как да се случат нещата! Жалко, жалко, че сме се родили в България, страна майка на корупцията и безчовечността !“, написа опечалената майка в социалната мрежа.

Припомняме, че престъплението е станало буквално за секунди. Ударът е бил не в корема, а в областта на слънчевия сплит, предаде „Блиц“ преди два дни. 16-годишният ром се хванал за гърдите и се строполил мъртъв, съобщи още медията като се ползва на свои достоверен източник.

16-годишния Борислав Борисов,

Около 22 ч. вчера дежурен полицейски служител от 08 Районно управление на МВР в столицата, е забелязал на камерите за постоянния видеоконтрол необичайно раздвижване в района на кв. „Димитър Миленков“. На място са били изпратени полицейски екипи, установили безжизнено тяло на млад мъж. Благодарение на бързата работа на униформените е арестуван и заподозрян за престъплението.

Източници на News24sofia.eu разкриват, че по-рано същата вечер Борислав Борисов се скарал с младеж от компанията си. Спорът бил за пари. След това Борислав продължил по улицата.

Малко по-късно се приближил до компания роми, които седели на пейка, сред тях бил и 28-годишният мъж, с когото Борислав изпаднал в пререкание. Той станал от пейката и го ударил с юмрук в областта на сърцето. Секунди по-късно младежът се строполил бездиханен на земята, а останалите роми се разбягали.

Той е бил наркоман, а по ръцете му са открити следи от многократни убождания.

Задържаният 28-годишен мъж е с множество криминални прояви. Все още не му е повдигнато обвинение.

Оказва се, че въпросният младеж е добре познат в квартала. По-известен е като „Побойника“. Момчето не подбирало дали удря момиче, или момче. Според запознати бие всеки ден по 1-2 момчета, по-малки от него. Младежа обикновено ходи с нож в себе си, дори е забелязан с пистолет. Преди седмица, разказал пред изданието негов приятел. В района, където живее, Борислав често е виждан с пакетчета с бял прах. Преди дни сам е разказвал как с колата на него приятел – БМВ, е блъснал жена в малките часове на деня. Убития Борислав е стар познайник на полицията и на прокуратурата. Въпреки, че още не е навършил пълнолетие, срещу него има заведени 12 жалби за различни престъпления. Осъждан е на 6 месеца условно за кражба. Има две пробации, а в момента има висящо дело за причиняване на лека телесна повреда.

16-годишния Борислав Борисов,

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриват парелелка за жп машинисти в Русе

Откриват нова паралелка за машинисти в Русе, съобщи Нова телевизия. Железопътните превозвачи изпитват остър недостиг на кадри. Близо една трета от работещите бригади във влаковете са в пенсионна възраст. Според хора от бранша причината за липсата на кадри се корени и в малкия капацитет на единственото средно училище в Горна Оряховица, където се […]

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: