Проф. Михаил Мирчев: Радев и Борисов играят една контра игра от няколко месеца

При огромната медийна блокада срещу Радев, говоренето не му се получава много добре

Прочитания 2990
0 0
Проф. Михаил Мирчев, снимка: „Клуб З“

Радев и Борисов играят една контра игра от няколко месеца. Бойко Борисов е по-активен, Радев е по лежерен, гледам разхожда се по планините пуска по някоя друга тема. проф. Михаил Мирчев, политолог и социолог.

При огромната медийна блокада срещу Радев, говоренето не му се получава много добре. Но не трябва да забравяме, че зад него има едни милион, милион и половина хора, които покрай фалшивите новини за него даже се затвърдиха, допълни той

В момента ДПС са много по вързани с ГЕРБ, отколкото БСП, връзките между тях стават много по плътни, заяви още проф. Михаил Мирчев.

Проблемът в момента не е на Бобоков, не е и на Радев, а на прокуратурата, която донякъде спекулира с тази откъслячна информация, която пуска. Аз обаче смятам, че там не са прескочени границите. Не съм видял нито един факт, който да говори относно това, че червената граница е прескочена, категоричен е Мирчев.

Относно Пламен Узунов прокуратурата изнесе повече факти

Смятам, че там може и да изскочи нещо нередно, но да се говори с факти. Всеки в подобна ситуация трябва да бъде отстранен от поста си, това важи и за Пламен Узунов, допълни той.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Цветомир Паунов: Президентът Радев още от самото начало има една полтическа шизофрения

Политическите партии, включително и ГЕРБ са жив организъм с живи хора. През годините имаше много хора, които изградиха политическият си облик в ГЕРБ. Но тук е момента да кажам, че в една политическа партия най-важен е лидерът. Аз например съм убеден, че в ситауация като тази с короната, ако не

Read More »