Прободоха мъж с нож при скандал в Гоце Делчев

Екип на News24sofia.eu
Views 4321
0 0

Прободоха с нож мъж в Гоце Делчев. Инцидентът е станал късно снощи, съобщава Нова телевизия.

Между пострадалия и нападателя възникнал скандал, който се превърнал във физическа саморазправа. Нападателят извадил нож и нанесъл няколко прободни рани на опонента си в областта на корема и гърдите.

Пострадалият бил откаран в спешния медицински център в града. След преглед е освободен за домашно лечение.

В резултат на предприетите действия от страна на полицията извършителят бил установен. 27-годишният нападател е задържан за срок от 24 часа.

За случая е уведомена и прокуратурата.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

380 дела срещу мигранти и каналджии следи Районната прокуратура в Бургас

380 дела, свързани с мигранти, набюдава Районната прокуратура в Бургас. Заради безпрецедентния натиск от Окръжната прокуратура свикаха спешна среща с ръководството на бургаската полиция, началниците на районни полицейски управления, областния управител на Бургас Мария Нейкова и кметовете на общини, съобщи БНР. Административният ръководител на Окръжната прокуратура Георги Чинев заяви: „В […]

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: