Притискали Теодора Генчовска сама да вдигне бариерата пред РС Македония?

Views 32908
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Притискали външният министър в оставка Теодора Генчовска сама да предложи вдигане на ветото за начало на преговорите за еврочленство на Република Северна Македония (РСМ).

Председателката на външната комисия в парламента Венцислава Любенова е изпратила до Теодора Генчовска писмо.

С него настоява външната министърка да внесе в парламента решение, за даване на мандат на правителството да подпише двустранния протокол със Скопие и да одобри френското предложение за Северна Македония.

Венцислава Любенова е депутат от „Продължаваме промяната“.

Тя все пак дава свобода на министър Генчовска проектът на решение да отговаря на нейните собствени разбирания.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Кабинетът "Петков" отказа предложението на Борисов за РС Македония

Правителството отказа предложението на лидера на опозиционната партия ГЕРБ Бойко Борисов. Идеята на опозиционната партия е първо Министерският съвет да одобри формулата на френското председателство, която да започне процеса по присъединяване на Северна Македония към ЕС, като решението след това да поеме към Народното събрание и да получи подкрепата на […]

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: