Президентът се надява на опита на ИТН от изминалата година (ВИДЕО)

Тошко Йорданов обеща да бъдат лоялни партньори

Прочитания 20247
0 0
Снимка: БГНЕС

Към диалогичност и надмогване на различията призова президентът Румен Радев представителите на „Има такъв народ“.

Вторник е вторият ден на консултации между държавния глава Румен Радев и парламентарно представените политически сили. Във вчерашния ден президентът проведе разговори с „Продължаваме промяната“, БСП и ДПС. След края на консултациите Радев следва да обяви в неколкодневен срок кога ще връчи първият проучвателен мандат за съставяне на правителство на победителите от ПП.

Има такъв народ“ са се доказали като партия на промяната, според Радев, но и той подчерта своята надежда, че опитът им от изминалата година им е дал ясна представа от предизвикателствата и проблемите.

Държавният глава даде за пример за подобно надмогване на различия, каквото е нужно в момента, двете служебни правителства, назначени от него, които донесли „стабилизиране на страната“.

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще надмогне личното его и ще направи всичко по силите си, за да бъде съставено редовно правителство. Това заяви в президентството вторият човек в партията Тошко Йорданов.

Предизвикателствата пред страната в момента са много по-големи от тези преди 3 месеца. Винаги сме правили това – да си спазваме думата и да назоваваме нещата такива, каквито са„, подчерта Тошко Йорданов.

По думите мумоделът ГЕРБ-ДПС“ все още не бил разграден.

Затова се надявам да има достатъчно разум и у другите политически партии, за да направим необходимите стъпки в разграждането му.“

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

ДБ с трима министри, Борислав Сандов - вицепремиер по съвместителство

Демократична България се очаква да има трима министри в бъдещия кабинет – Надежда Йорданова на Министерство на правосъдието, Божидар Божанов – на дигитализацията и електронното управление и Борислав Сандов – вицепремиер, но „по съвместителство“ в МОСВ, който ще отговаря за управление на зелената сделка, трансформация на икономиката. Това разкри самият

Read More »