Превозвач се жалва от политически репресии

News24sofia.eu
Прочитания 6132
0 0

Дружеството „Транспект“ АД, което е собственик на търговските марки „Юнион Ивкони“ и „Груп плюс“, е в ревизия от НАП. Физическите лица, собственици на капитала на акционерното дружество, са в ревизия от НАП. Всеки момент очакваме полицията и НАП да нахлуят в офисите на „Юнион Ивкони“ и „Груп плюс“, за да бъде репресията наложена докрай.

Иначе в отворено писмо до медиите от дружеството заявяват, че са подложени на чудовищни репресии и „актове на килограм“ за за липса на достатъчно течност за чистачки и несверен часовник, и чрез стотици часове акумулирано закъснение на редовните автобусни линии.

Тези проверки и репресивни методи не ни плашат, заявяват от „Траспект“ и обясняват, че са най-проверяваната фирма в България и нямат нито едно потвърдено от съда сериозно нарушение. Убедени са, че така ще се случи и сега.

Иначе масираните проверки са инспирирани от министър Събев и са във връзка с това, че са едни от организаторите на Националния протест на Обединения транспортен бранш. Това е целенасочено убиване на бизнеса в България и за тях е необяснимо по каква линия да набедени за съмишленици на определена политическа партия.

Но очевидно това е опорната точка, върху която се гради атаката срещу нас и целия бранш. Благодарим на всички колеги, че са твърдо зад нас, както и ние ще бъдем зад всеки един от тях. Благодарим за това, че вече сигнализираха прокуратурата и европейските институции за произволите, които се извършват в България, и искрено се надяваме компетентните органи да свършат работата си докрай„, заявяват от „Транспект“.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Горските инспектори съставиха 86 акта след извършени 5700 проверки за изминалите три дни

Близо 5700 проверки в рамките на 3 дни извършиха инспектори от държавните горски предприятия и Изпълнителната агенция по горите. Инспекциите са реализирани в периода от 10-и май до 12- и май включително, като резултат от контрола са съставени 86 акта и 32 констативни протокола, съобщават от пресцентъра на МЗХГ. В

Read More »