Пребиха мъж заради отказана цигара в подлез в Русе

Views 1891
0 0

34-годишен мъж беше пребит в подлез в Русе, съобщава БНТ.

След преглед в болница „Канев“ мъжът е бил настанен за лечение в отделението по неврохирургия с различни травми.

Полицията е уведомена за случая.

Пред униформените пострадалият разказал, че вечерта, заедно с още двама негови приятели, прибирайки се към домовете си, били пресрещнати от група младежи в подлеза на кръговото кръстовище на булевардите „Ген. Скобелев“ и „Цар Освободител“.

Групата била от около десетина непознати, които им поискали цигари, но след получения отказ започнали да ги обиждат, след което се сбили с тях.

В резултат на проведеното издирване криминалистите са разкрили младежите, с които е възникнал конфликтът – трима русенци на възраст 19 и 20 години.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Министър в оставка се оплаква на Фейсбук от... руското посолство

Свързах се с официалния контакт на Мета (Фейсбук) и изпратих публикацията, хвали се Божидар Божанов