ПП пълни с ентусиазъм въпреки второто място

Views 18197
0 0

„Продължавамае промяната“ (ПП) няма да подкрепи правителство около ГЕРБ. Тази позиция изрази пред Нова телевизия Андрей Гюров от ПП.

Ние сме дългосрочен проект, изтъкна той и затова партията трябвала да отстоява принципите си. В резултата си ПП вижда много потенциал. В партията били пълни с ентусиазъм.

Българският избирател даде своя знак към политическите партии, каза Гюров. По думите му ГЕРБ не съответствали на принципите и приоритетите на ПП.

Ние избрахме да работим с правителство с всички негативи, не бягане от отговорност,“ изтъкна Андрей Гюров. Не ПП са искали да се стигне до нови избори. „Не сме в политиката с единствена цел да управляваме,“ подчерта той.

ПП смятат, че ще са по-ефективни като опозиция. Имаме изключително много работа, която да свършим, поясни Андрей Гюров. Сега пред партията приоритет са местните избори. ПП оставали в един отбор с ДБ.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Кирил Петков: ГЕРБ могат да съставят кабинет със златен пръст от „Възраждане“

„Продължаваме промяната“ ще откажат покана на ГЕРБ за съставяне на правителство. Не може да се събудим днес с различно виждане на модела „ГЕРБ“ след изборите. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ и бивш премиер Кирил Петков пред БНТ. ПП ще бъдат конструктивна гласна опозиция и коректив, която ще бди над […]