https://www.gerb.bg/bg

ПП пълни с ентусиазъм въпреки второто място

„Продължавамае промяната“ (ПП) няма да подкрепи правителство около ГЕРБ. Тази позиция изрази пред Нова телевизия Андрей Гюров от ПП.

Ние сме дългосрочен проект, изтъкна той и затова партията трябвала да отстоява принципите си. В резултата си ПП вижда много потенциал. В партията били пълни с ентусиазъм.

Българският избирател даде своя знак към политическите партии, каза Гюров. По думите му ГЕРБ не съответствали на принципите и приоритетите на ПП.

Ние избрахме да работим с правителство с всички негативи, не бягане от отговорност,“ изтъкна Андрей Гюров. Не ПП са искали да се стигне до нови избори. „Не сме в политиката с единствена цел да управляваме,“ подчерта той.

ПП смятат, че ще са по-ефективни като опозиция. Имаме изключително много работа, която да свършим, поясни Андрей Гюров. Сега пред партията приоритет са местните избори. ПП оставали в един отбор с ДБ.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Кои американци се намират в руски затвори и за какво са осъдени?

В последните години редица американски граждани бяха задържани и...

Съдът в Хага обяви израелските селища в палестинските територии за незаконни

Най-висшият съд на ООН, Международният съд в Хага, заяви...

Ивелин Михайлов ожали края на Исторически парк

"Паркът и всичко, което правя, е към своя край"

Реклама

spot_img

Продължете да четете

ГДБОП разби банда за наркоразпространение в Русе

Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) е разбила...

Осъдиха петима за политическо убийство в Еквадор

Обвиняемите получиха присъди от 12 до 34 години затвор

Хусите атакували два пъти кораб

Йеменските бунтовници хусиатакуваха кораба Charysalis два пъти както в...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg