Реклама

https://www.gerb.bg/bg

ПП: Нова коалиция иска да отстрани Никола Минчев, мафията реши да счупи всички

Председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров

Нова коалиция иска да отстрани председателя на Народното събрание Никола Минчев. С декларация председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров се обърна от трибуната на Народното събрание с възмущение към вече бившите си коалиционни партньори.

Поводът е исканата оставка на председателя на Народното събрание Никола Минчев. Искат я от „Има такъв народ“, а лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ също даде такава заявка.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

По думите на Андрей Гюров уж невъзможната коалиция ГЕРБ, ДПС и ИТН не се интересува от хората, не се интересува от индексация на пенсиите, от подкрепата на младите семейства, от увеличението на заплатите, от подкрепа на бизнеса в кризата, няма да реформира КПКОПНП и належащи законодателни промени. За новата коалиция е важно да няма борба с корупцията, да запази главния си прокурор, за да източва държавните пари. Лидерите на ИТН свалиха маските като не получиха милиардите, които искаха за продължаващото източване на АПИ, посочи Гюров.

5 метра и 60 сантиметра тръба за 1 милиона лева. 1 км се строи в един район за 100 000 лв. а в друг за близо 2 млн. лв. Може би така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се отблагодарява на своите послушни кметове, заяде се Гюров.

На ГКПП „Капитан Андреево“ мафията притежавала границата. Мафията реши да счупи всички. „Както се изрази един депутат от ГЕРБ, не пипайте организираната престъпна група, ще настъпи хаос. Ако сега ни попитате бихме ли го направили отново – отговорът ще е категорично „Да“. Мафията проби ИТН! Защо, колеги? За пари, за постове, за шеф на БНБ, за председател на Народното събрание. Не предавайте своите избиратели„, призова Гюров ИТН.

Според него мафията отново е влязла в политиката, а ПП са на война с мафията и ще я продължат в парламента, на улицата и на изборите – където е необходимо.

На декларацията на ПП отговориха от ГЕРБ. Тома Биков даде оценка на управлението: „Този стартъп фалира, неуспешен е и вашите началници могат да си хванат куфарите и да мамят някого друг. Вие загубихте доверието не само на обществото, а вътрешно си нямате доверие.“

Такава вакханалия каквато се случва заради вас в последните дни никога не е имало, изтъкна Биков и добави, че се разиграва политическа корупция. Купуват се депутати на килограм и се продава съвест – никаква корупция не може да се бори, докато се корумпират хора, която изкривява цялата траектория на нацията, подчерта Тома Биков.

Според него, ако управляващите имат разум, трябва да изработят стратегия за изход. Продължавате да сте в положението на неопитни хора. Едно управление пада винаги само и то никога, никога не може да бъде съборено от опозицията, мафията и от когото и да било. В момента сме в политическа безпътица и сме на прага на предсрочни парламентарни избори. Отговорността е на управляващите, а не на опозицията, посочи Биков.

И Тошко Йорданов де включи в дебата, подхващайти отново темата за предателството.

Министър-председателят е национален предател. „Продължаваме промяната“ означава Прибираме Предателите.“ По думите му депутатите от управляващото мнозинство можели да си говорят колкото си поискат за БНБ, ГКПП „Капитан Андреево“ и МРРБ. Не може да се участва в правителство, в което има национално предателство, коментира Йорданов, който се заяде и със Настимир Ананиев, че сменил редица партии.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Даниел Митов се отказва от Външно министерство

"Не бива да се превръщам в ябълка на раздора...

Сарафов писа до бившия си заместник да редактира съдебната реформа

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов изпрати до бившия си...

Опит за атентат срещу петима японски граждани в Пакистан

Петима японски граждани оцеляха след опит за атентат срещу автомобила...

Италианската полиция задържа въоръжен издирван американец на площад „Свети Петър“

Италианската полиция е арестувала миналата седмица "най-издирван" беглец от САЩ,...

Тръмп пита защо Европа не дава повече помощ на Украйна

Бившият президент Тръмп се запита защо европейските нации не предоставят...

САЩ отново предупреждават Израел срещу офанзива в Рафах

Американски служители отново изразиха загриженост пред израелските си колеги относно...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Таксиметровите шофьори във Варна излязоха на протест

Те настояват за вдигане на тарифата за превоз

Иран пред СС на ООН: Време е Израел да понесе отговорност за агресията в региона

Въоръжените силите на Ислямска република Иран извършиха поредица от...

Създателят на Telegram в първо интервю от 7 г.: Полиция опита да ме пречупи в Русия, а ФБР – в САЩ (ВИДЕО)

"Ако поискаме от всеки да вземе страна, няма да съществуват компромисите, а така ще се окажем на много опасно място", предупреждава Павел Дуров пред американския журналист Тъкър Карлсън

Задържаха бездомник за оскверняването на гроба на патриарх Неофит (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=e8Q0-4q-BwQ Има задържан за оскверняването на гроба на патриарх Неофит под колонадата на...

Медведчук: Заради Зеленски Украйна продължава да губи територии

Продължаването на сегашния курс от украинския президент Володимир Зеленски...

Машини и работници неуморно рушат незаконния хотел на Вълка

В акцията участва и фирмата на Румен Гайтански

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img