Пожар избухна в сграда на ФСБ в Русия

Екип на News24sofia.eu

Пламъците са обхванали 880 кв. метра

Views 807
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / EPA

Пожар избухна в сградата на Граничната служба на Федералната служба за сигурност на Русия в Ростов на Дон, съобщава ТАСС.

Екипи на Министерството на извънредните ситуации вече са заминали за мястото.

Източник от службите за спешна помощ посочи, че огънят е тръгнал от отделна едноетажна сграда.

Пламъците са обхванали 880 квадратни метра.

Пожар избухна на втория етаж на двуетажна сграда, принадлежаща на граничната служба, информира впоследствие служител от Министерството на извънредните ситуации.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Изкъртиха стената на българския Културно-информационен център в Скопие

Неизвестни лица изкъртиха задната стена на сградата на българския Културно-информационен център в Скопие през нощта на 15 срещу 16 март. Това съобщиха от Министерството на външните работи, определяйки престъплението като посегателство срещу българската държава, в лицето на държавна институция. Нанесените щети са в условията на продължаваща антибългарска кампания в РСМ, включваща серия от нападения […]