Пожар гори в Котелско

News24sofia.eu

Огънят е локализиран, няма опасност за населението

Views 1828
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Тодор Стефанов

Четири екипа огнеборци от противопожарните служби в Котел и Сливен и горски служители гасят пожар в землището на село Градец, съобщиха от МВР.

Сигнал за пожара е получен в 13,06 часа днес, съобщиха от МВР. Огънят е тръгнал от сухи треви и храсти близо до селото Градец. Засегната е и гориста местност.

Имало е риск пожарът да достигне до къщите в квартал „Изток“, но огнеборците са успели да го локализират и към момента няма опасност за населението. Няма пострадали хора. Спасени са 10 къщи. Нанесени са щети по необитаема сграда.

На място ще останат дежурни екипи.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Четири жертви взе челен сблъсък между два буса в Сливенско

Трима ранени са откарани в болница в тежко състояние