Пожар евакуира посетителите на „Цариградско шосе“ в София (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

News24sofia.eu

Запалила се е машина за пуканки

Прочитания 5824
0 0

Пожар евакуира посетителите на „Цариградско шосе“ в София. Целият трети етаж е задимен. Има пушек в сградата. Това е наложило хората да бъдат евакуирани.

По думите на очевидци са видели пламъци.

Запалили са се уреди в които се приготвят пуканки в близост до киносалона в мола по информация на БГНЕС.

/снимка: БГНЕС

@news24sofia_tv ИЗВЪНРЕДНО В NEWS24 TV! #Пожар #гори в #мола на „Цариградско шосе“ в #София – ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИК-ТОК ЗА ОЩЕ #НОВИНИ #News24sofia ♬ original sound – News24sofia.eu

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Оцеляло момче от Буча разказва за ужаса (ВИДЕО)

Вижте неговата история: