Полицай си пази паркомясто с табела?

News24sofia.eu
Прочитания 2845
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Тодор Стефанов/

Полицай си резервира лично паркомясто пред жилищен блок в Свищов, поставяйки табела, съобщи Нова телевизия. Хора от кооперацията споделят, че служителят на реда си е присвоил мястото през последните години, като го пази с цената на заплахи към съседите си. Извършена е проверка на МВР за незаконните действия на полицая. Полицаят е служител в „Охранителна полиция“. Отправял заплахи към своите съсед.

От общината в Свищов са категорични, че поставянето на табелата е незаконно. Общината разпореди табелата да бъде премахната, а МВР започна дисциплинарна проверка на своя служител.

Това място е общински, никой няма прави на такива своеволия. Сигнал към нас по случая не е подаван, научихме от вас за него. Табелите вече ги няма„, обясни зам.-кметът Иван Шопов.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Георг Георгиев: Има един усмихнат премиер, но нищо повече за украинската криза

В момента България е един пасивен наблюдател и обект на международната политика. Tова заяви депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев пред БНТ за геополитическия сблъсък между НАТО и Русия. ГЕРБ виждат, че правителството нямат елементарни познания по външна политика и фрази за това, което те говорят пред публиката. Всичко, което имаме

Read More »