Полицаи и лекари са нашата опора, уверява Борисов

Полицаите излизат на протест днес

Views 7661
0 0
Снимка: БГНЕС/News.bg

На професионалния празник на полицаите искам да им благодаря, че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора.

Това утвърждава с поздравителен пост в профила си във фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Той признава, че полицаите са преживели и изтърпели много, винаги са били на първа линия срещу вируса, където рискът е най-голям.

Далеч от дома и семейството. Но дори и за миг не отстъпиха. Дори когато бяха атакувани от провокатори.

Пожелавам им здраве и сили, за да продължим заедно да се борим срещу престъпността и контрабандата. Полицаите имат моето огромно уважение и ангажимент непрекъснато да подобряваме условията им за работа, пише още премиерът, който поздравява всички, които празнуват днес.

Припомняме, че днес, на професионалния си празник, полицаите организират национален протест, след като и преговорите в ръководството на МВР не постигнаха договореност за увеличение на заплатите им в бюджета на следващата година.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Антон Кутев не вижда силата на БСП да е управляващата партия

Важна в случая ще бъде коалиционната политика