Пожар вилня в Център за настаняване от семеен тип в Монтана

Огнеборците на крак!

Прочитания 7229
0 0
Снимка: архив EPA/News24sofia.eu

Пожар е избухнал в Център за настаняване от семеен тип в Монтана, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

Огънят е лумнал около 10.30 часа. Тогава на спешния телефон 112 е бил подаден сигнал за възникнал пожар в Център за настаняване от семеен тип. Веднага след съобщението на мястото пристигнали два екипа на пожарната, които извели от сградата децата и персонала, след което овладели и загасили пламъците, потвърдиха за News24sofia.eu от полицията.

Вследствие на огъня е унищожен вентилатор, въздухопровод, както и 1 кв. м. от покривната конструкция на сградата. Причината, довела до пожара е вентилатор, който бил неизправен.

За щастие при инцидента няма пострадали, уточниха от МВР пред медията ни.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Две деца загинаха при пожар в апартамент във Варна (ВИДЕО)

Причините за пожара все още се изясняват