Поискаха оставката на Йорданка Фандъкова и на Ивайло Иванов

News24sofia.eu
Views 14960
0 0

Оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова и на новоназначения директор на Столичния инспекторат Ивайло Иванов поискаха председателят на гражданско движение „БОЕЦ“ Георги Георгиев и Методи Лалов общински съветник от „Демократична България“.

Двамата внесоха в деловодството на общината в София искането си, съобщи БНР.

Техни привърженици протестираха на „Московска“ 33 и за кратко затвориха движението пред сградата на Столичната община.

Защо точно Ивайло Иванов? Нима този човек разбира от местно самоуправление? От контрол върху почистването на столицата; от сметоизвозване„, пита протестиращ. По думите му този човек няма никаква компетентност, не да бъде директор на Столичния инспекторат – една от най-важните структури, а да бъде обикновен служител в общината.

Моментално да бъде уволнен Ивайло Иванов. Фандъкова да си подаде оставка, която е дълго очаквана от всички софиянци„, допълни друг протестиращ.

Според трети столичният кмет се крие, бяга, както и общинските съветници от ГЕРБ, които също я скриха (общинските съветници на ГЕРБ вчера не гласуваха изслушване на кмета Фандъкова – б.р.).

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Мъж пострада в катастрофа във Великотърновско

Лошото време предизвика поредица от катастрофи и във Великотърновско. При една от тях по-сериозно пострадал е водач на джип, който се е ударил в камион, превозващ дървесина, съобщи bTV.пелети шнайдер Той е с фрактури на ръка и крак. Спътникът му е без сериозни наранявания. Причините за инцидента са в процес

Read More »