Подпалил се автобус в София удари 3 коли

Няма пострадали

Прочитания 942
0 0

Запали се автобус от градския транспорт в София, съобщиха Нова телевизия, позовавайки се на СДВР.

Шофьорът е слязъл, за да изгаси огъня, когато превозното средство потегля без него и удря три паркирани коли. В единия от автомобилите е имало човек. При инцидента няма пострадали.

Автобусът е с номер 6, уточниха от БНР.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Няма данни за пострадали български граждани при пожара в Тетово

Няма данни за пострадали български граждани при пожара в Тетово, Република Северна Македония, съобщиха от МВнР. Пожарът се разрази в COVID отделението на болница в гр. Тетово, Република Северна Македония. От посолството ни в Скопие поддържат контакт с местните власти и следи с повишено внимание ситуацията. При необходимост от съдействие […]