Почина едно от ранените с нож деца в Германия

Views 4318
0 0

Две момичета бяха нападнати от неизвестен мъж по пътя към училищния автобус в предградие на Илеркирхберг в югозападната провинция Баден-Вюртемберг. Едното е починало вследствие на нараняванията си, предаде местният телевизионен канал „Зюдвеструндфунк“, като се позова на съобщение от полицията.

Свидетел е съобщил на телевизионния канал, че сутринта в града южно от Улм е чул шум близо до светофар. След като е отишъл на място, е видял едното момиче да лежи на земята с голяма прободна рана в корема, а другото с множество наранявания под гърдите. Едно от момичетата разказало как непознат мъж се е появил от една сграда и без причина е намушкал двете съученички, а по-късно избягал обратно там. Полицията не е потвърдила тази информация.

Останалите живущи в сградата, където според непотвърдена информация са настанени бежанци, са изведени на безопасно място от полицията.

След нападението жителите на Илеркирхберг са ужасени от престъплението, казва кметът на града Маркус Хойслер. Засегнатите семейства ще изчакат, за да видят какво ще покаже полицейското разследване.

Полицията е задържала предполагаемия извършител в сградата, а още двама души са задържани в полицейския участък, като не е ясно каква е връзката им със случая.

Разследващите са били на мястото на инцидента със специална оперативна група и са използвали дронове, за да проучат по-добре терена. Операцията с помощта на специалната оперативна група е приключила и няма опасност за населението.

Говорителят на полицията не добави повече информация. „Първо трябва да установим точно причините“, казва той.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ПП отвръщат на президента: Той върна мутрите в управлението

От „Продължаваме промяната“ отговориха на днешните критики на президента Румен Радев. „Г-н Румен Радев е този, който каза: „Мутри, вън!“, а след това върна мутрите в управлението на страната„, гласи краткият коментар, изпратен до медиите от партията, ръководена от Асен Василев и Кирил Петков. По-рано от Албания държавният глава заяви, […]