Пламен Николов се застрахова и показа дипломите си

Прочитания 15827
0 0

Номинираният от „Има такъв народ“ Пламен Николов презентира дипломи пред журналистите в Народното събрание. Както беше казал по-рано, той ги е донесъл всичките, включително и дисертацията си.

Презентацията започна с отличната си диплома от СУ по „Философия“ заедно с допълнителни специализации, показа и дипломната си работа, както и договор за стипендия в Австрия. Николов показа и дисертацията си на тема „Философска-антропологична рефлексия върху времето“.

Ето, можете да я видите“, заяви Николов, но не я пусна от ръцете си дори. Заяви, че след направеното вчера от Министерство на образованието, няма да даде разрешение тя да стане публична, смята да я издаде и всеки, който има желание да се запознае с нея, ще трябва да си я купи. Защото интелектуалният и научният труд струва пари, отсече кандидат-премиерът.

Николов се отнася отрицателно към плагиатството. Планира да създаде електронна система с изкуствен интелект. След като бъде въведена тази система плагиатството у нас ще спадне, увери Николов.

Той заяви, че е философ, „не е юрист, икономист и анархист, както се пееше в песента на „Щурците“. Не подценявайте философското образование, най-големите умове в политическия свят са завършили „Философия’, призова Николов.

като призова да не се подценява философското образование.

Иначе по темата за правителството – цялата парламентарна група е взела участие в съставянето на кабинета. Той отказа да отговаря на въпроси за министри, като обясни, че до края на деня ще се знае кабинета. Отказа да отговори на въпрос и дали Петър Илиев ще е правосъден министър.

Днес не се е чувал със Слави Трифонов, отговори той на въпрос на журналист.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над 12 са пожарите в Кюстендилско (ОБНОВЕНА)

Над 12 са пожарите във вторник, 3 август 2021 г., през последното денонощие в района на Кюстендил, съобщи БНТ. По обяд активни са шест пожара от тях в селата Ломница, Лисец, Ямен, Долно село, Гърдино и Невестино. Най-опасен е пожарът в Ломница, който е в изключително трудно достъпен район. Заради

Read More »