Пламен Николов обяви, че преговорите между партиите вървят в момента

Продължават разговорите

Прочитания 5409
0 0

Кандидатът за премиер на „Има такъв народ“ Пламен Николов обяви, че в момента се водят преговори с останалите партии. В кулоарите на парламента той се спря за секунди пред медиите, отговори на въпроса, че преговори се водят сега, но не каза нито къде, нито с кой.

Водим преговори, за да довършим мандата и да го върнем, както трябва – изпълнен. Утре е последният конституционен срок, след като постигнем всички договорки„, поясни Николов.

На въпрос имат ли подкрепа от останалите парламентарни групи, той отговори: Предстои да видим дали е така. Николов бе категоричен: „Да, продължаваме разговорите, вървят в момента, използват се абсолютно всички инструменти„, поясни той.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

ИТН отказват подписи и споразумения, по-важни са тежката дума и моралът

Най-приемливи като партньори остават ДБ и ИСБНИ