Пишман „репортер“ на „Любословие.БГ“ провокира полицаи на протести срещу COVID мерките, нападна образователния министър Николай Денков (ВИДЕО)

От кадрите се вижда, че наглия пишман „репортер“ на няколко пъти прави опити да държи сметка на колегите от „Нова телевизия“ и bTV

Прочитания 50215
24 711

„Вие за какво какво сте тук„? Този въпрос отправи пишман „репортер“ от сайта „Любословие“ към органите на МВР.

Става дума за поредния протест срещу новите COVID мерки обявени от здравния министър Стойчо Кацаров тази седмица.

„Репортерът“, който снима с мобилен телефон яростно заяви, че здравния министър трябва да бъде съден и наказан.

Полицаите има заповеди да не говорят с нас медиите„, ревна уж „журналиста“, който дори не се представя от коя медия е.

News24sofia.eu научи, че въпросния „журналист“, се казва Иван Герасимов от кратката му „визитка“ качена официално в сайта luboslovie.bg (екип) пише: Иван Емилов Герасимов е роден на 01.01.1994 г в София (27 г.) от малък определя себе си като див и луд. От 2007 г. тренира футбол, така до 2018, имам лагери с щношеския национален отбор през 2009 г, вратар съм. От 2014 края пише стихове, разказа и епиграми, има около 300 стихотворения, 35 разказа, 30 епиграми. През 2019 г от 545 човека завършва на 11 от място на международен конкурс за поезия с хора от 4 континена и на 1 място от всички 33 българи (най-напред бях в класирането) Възпитаник на строителния техникум и 3 г в УАСГ. През 2015 година научава за Списаревски и от тогава му е голям фен като е изгледал всичко свързано с него е знае почти всичко. Той винаги се е интересувал от историята, особено военното дело и героизма, смелостта на хората, мъжките постъпки, делата на честта, достойнство и морала Романтик по душа, буен нрав, не обич подчинение, голям родолюбец, патриот, защитник на българското. Любима тема – Дойранската епопея, генералите Вазови, Ромел“.

Същия Герасимов множество пъти направи неуспешен опит да провокира други опитни журналисти.

Най-нагло във видеото той заяви, че News24sofia.eu няма да отразят протеста.

От кадрите се вижда, че наглия пишман „репортер“ на няколко пъти прави опити да държи сметка на колегите от „Нова телевизия“ и bTV.

Нека видим сега какво ще кажат дали пак ще кажат, че има 200 – 300 човека на протеста„, каза Герасимов.

Малко по-късно същия във видеото си на живо показа що за „журналист“ е след като нападна образователния министър Николай Денков с думи и му нареди да не бяга от протестиращите.

Защо си криете картата„, каза Иван Герасимов.

Вие защо се притеснявате. Вие излязохте от Министерски съвет„, задава въпрос пишман „репортера“ към Николай Денков.

Не се притеснявам„, отговори му образователния министър Денков.

Кажете, бе защо толкова бързо скрихте картата„, крещеше нагло Герасимов към служебния министър.

Докато друга група „протестиращи“ граждани псуваха като каруцари нашия герой Иван крещеше към министъра: „Отоворете, бе„.

И на няколко пъти повтори: „Господине отговорете, бе„.

Да говориш на служебен министър на „бе“ показва колко ниско ниво имат хората, които работят за подобни „медии“ и да ни обясняват, че са „журналисти“. Да „журналисти“ ама друг път.

Същия наглец Иван започна във видеото да крещи: „Хайде да се хванем за ръце. Да направим жива верига да не го пуснем„.

И продължи с пълен глас да крещи: „Направете верига„.

После след като министъра, бе отведен в сградата на Министерство на образованието и науката на България Иванчо заяви с висок глас: „Аз отивам към Министерски съвет, че да не се окаже, че това илизане на министъра е за привличане на вниманието„.

Всички, хора отиват към една посока, а ние отиваме към обратната„, завърши във видеото пишман „журналиста“.

Още вижте във видеото:

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
6
Sad
Sad
151
Excited
Excited
92
Sleepy
Sleepy
28
Angry
Angry
840
Surprise
Surprise
41

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

3354 нови случая на коронавирус, жертвите вече са над 23 хиляди

Активните случаи са 78 518...