Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Певицата Роксана пред News24sofia.eu TV: Внесохме нашите искания в Народното събрание (ВИДЕО)

Какво направихме днес в парламента. Днес бяхме повикани да внесем първото истинско искане за това какво искаме ние. Аз като един бунтар, който не спря да се бунтува през всичките години, сама пред телефона не мога да повярвам, че има хора, които на по – високо ниво, са чули това, което искам да кажа„. Това заяви пред сградата на Народното събрание (НС) поп-фолк певицата Роксана за Информационна агенция News24sofia.eu.

Припомняме, че вчера медията ни първо съобщи, че звездата на ромската музика в България е била поканена от народни представители в сградата на властта.

Лично бившия премиер и съпредседател на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков е посрещнал в парламента звездата на ромската музика Роксана.

Мен главно ме интересува развитието на малките деца, развитието на децата по махалите. Искам да живеят нормално. Да живеят спокойно, искам да учат. Тези хора около мен са хора, които имат още по-големи искания за майките за родителите да има работа да има справедливост и всички да живеем единно„, каза пред камерата на News24sofia.eu Роксана.

Тя допълни, че е щастлива, че е внесла в Народното събрание исканията си и допълни, че е имала възможността да види работата на народните представители от близо както и да разгледа отвътре сградата на парламента.

Все пак обаче, се очаква следващата седмица след сряда да има нова среща с народните представители.

Града съм и щастлива, че бях посрещната, че се поздравихме г-н Кирил Петков с голяма усмивка каза: „Добре дошла“., но нищо друго не мога да ти кажа, защото не се е осъществило това, което трябваше да стане. Ние сме тук за да внесем искането и да чакаме втора среща„, допълни Роксана.

Какво сподели още пред камерата на NEWS24 TV Роксана – гледайте във видеото:

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Димитър Главчев предлага да поеме МВнР (ВИДЕО)

Той подчерта, че подготовката на изборите "върви много добре"

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са получавали задачи за дискредитирането ми

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

„Зелено движение“ било изолирано от ПП-ДБ

"Зелено движение" беше изолирано от ПП-ДБ. Това заяви пред...

И Даниел Лорер вижда игра между ГЕРБ и президента

Президентът Румен Радев и ГЕРБ не могат да се...

Лекари: Просто е – ваксинирайте се

След като две бебета починаха от коклюш

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Румен Радев пак настоя за съвместна развойна дейност в НАТО

Насърчаване на съвместната научно-изследователска и развойна дейност в сферата...

Таксиметровите шофьори във Варна излязоха на протест

Те настояват за вдигане на тарифата за превоз

Корнелия Нинова: Червената линия на БСП остава непроменена – ГЕРБ

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази сериозни съмнения за възможността...

Иранските летища отменят полети до понеделник сутринта (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=fbuhuKhE15Y Всички полети от международното летище "Имам Хомейни" в Техеран...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img