Петима пострадаха в тежка катастрофа край Варна

News24sofia.eu

Бременна жена е в най-сериозно състояние

Views 27195
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Иван Димитров

Петима души са пострадали при тежка катастрофа във Варненско – на пътя между град Долни Чифлик и село Пчелник.

Ранените са откарани в МБАЛ „Света Анна“ във Варна, информира БНТ. Пътният участък, в който е станал инцидентът, е затворен и движението се пренасочва по обходни маршрути.

По-късно от МБАЛ „Света Анна“ са съобщили, че при тях са настанени четирима души на възраст между 20 и 22 години. Най-тежко пострадала е бременна жена, която е в реанимация, със съчетана травма. В реанимация е и мъжът й. Той е с тежка гръдна травма и други наранявания.

Другите двама пациенти – мъж и жена, са в малко по-добро състояние. Жената е настанена в ортопедията със сериозни счупвания. Мъжът, който също има множество фрактури, ще бъде изследван допълнително със скенер.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Пожар гори в Котелско

Огънят е локализиран, няма опасност за населението