„Педофил“ от сайта Gepime.com си уреди среща с 13-годишно момиче в столичния „Сухата река“ в София! (ВИДЕО)

Запознанството е в социалната мрежа

Прочитания 187194
90 711

Трима млади мъже спасиха 13-годишно момиченце от „педофил“ в София. Това видя репортер на Информационна агенция News24sofia.eu в социалната мрежа Facebook.

Младежите проследиха малолетната и ухажьора й от социалната мрежа и го спипаха минути преди да посегне на детето в горичка в район Подуяне, съобщава сайта „Столица.bg“.

Видеото, около 28 минути, бе публикувано в социалната мрежа.

News24sofia.eu пази видеото, но от съображения за сигурност не показваме пълното лице на хората в него.

По неофициална информация мъжът е 47 години и е зарибил малкото момиченце в социалната мрежа Gepime.com. Първоначално го разпитва дали вече е правило секс, иска ли да опита и след 3-месечна кореспонденция му определя среща.

Двамата се срещат преди дни пред голям хипермаркет в квартала и тръгват към безлюден парк. Навлизайки в гориста зона, спасителите го спипват, след като той се опитва да избяга.

От видеото става ясно, че съпругата му с двете им деца го напуснали.  47-годишният е от столичния „Хаджи Димитър“ и работи като шофьор в частна фирма. Момиченцето е от „Сухата река“ и отказва да излезе на среща вечерта, става ясно от чата, в който са си писали.

Учудващо е търпението на тримата мъже, които не му удариха дори шамар, а го разпитваха защо посяга на малолетни. Педофилът първоначално обясняваше, че момичето е на 14 години, но изглеждала по-голяма, след като в чата му написало, че е на 13. Докато го питат, да кажат ли на жена му какво прави, и какво би направил той, ако това се случи с неговото дете, се чуват въпроси на живеещи в блоковете около парка. Момчета ги поканиха да отидат при тях и да видят лицето на педофила с предупреждение да си пазят децата.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Северна Корея с нов ракетен тест

Тестът е проведен след две години изследвания