Пак евакуираха столичен мол – заради фалшив сигнал за бомба

Екип на News24sofia.eu

Няма данни за пострадали граждани

Views 10272
0 0

Отново са евакуирани посетителите и служителите в столичен мол – заради фалшив сигнал за бомба.

Около 16:30 часа е получено телефонно обаждане на 112, като „младежки глас“ е заявил, че в търговския център има бомба, съобщи БНТ, позсовавайки се на информация от МВР.

Същият мол („Парадайс“ – б. р.) бе евакуиран два по-рано тази седмица. Първия път причината също беше фалшив сигнал за поставено взривно устройство, а втория – задимяване, причинено от запалени боклуци в гаражите.

И при трите случая няма данни за пострадали граждани.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Цистерна с гориво пламна в Костинброд

Няма се съобщава за жертви и пострадали