Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Отцепилите се от ИТН правят гражданско сдружение

Снимка: архив БГНЕС

Отцепилият се от партия „Има такъв народ“ Николай Радулов обяви в студиото на Нова телевизия, че са решили да създадат гражданско сдружение, за да отговорят на очакванията на хората. Независимият депутат не даде подробности за участниците в това сдружение, но обясни, че нагласата им е за участие в следващите избори.

Преди няколко дни друг отцепил се от ИТН -спортният министър Радостин Василев, обяви също намерение за самостоятелна политическа кариера.

Николай Радулов не очаква „Има такъв народ“ да влезе в следващия парламент. По думите му случилото се в този парламент е инспирирано от ГЕРБ.

ГЕРБ стои зад всичко, естествено. Без ГЕРБ няма как да се случи всичко това. Те са втората по големина политическа партия, те са опитни в интригите в парламента, те примамват депутати с разни обещания, но при тях купуване на депутати няма„, коментира с ирония Радулов.

Според Радулов, в момента, за да има управление, трябва да се търсят хора от „Има такъв народ“, но от „Продължаваме промяната“ не са склонни да преговарят с хора, които са ги свалили – поне формално.

Радулов коментира твърденията, че на предишни избори е бил принуден да се откаже от депутатското си място, в услуга на лице, близко на Орлин Алексиев.

Той обясни, че е бил втори в листата, но с много лични и други професионални ангажименти. „Тъй като се виждаше, че онова народно събрание ще е с малък срок, се съгласих. Не знаех кой е човекът и че е свързан с Орлин Алексиев. Сега разбрах„, обясни Радулов. С него тогава разговаряли Тошко Йорданов и Виктория Василева.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

„Възраждане“: Тайно изнасят боеприпаси от български бази, за да се изпратят в Украйна (ВИДЕО)

Министерски съвет иска да промени военновременните запаси на българските...

ГЕРБ си трие подкрепата за промените в Конституцията

Винаги може да се стигне до криза, но според...

И БСП, и ГЕРБ се заеха амбициозно да прекрояват бюджета на София

Групата на БСП-София в Столичния общински съвет няма да...

МВР спря от продажба близо 120 кг храна с изтекъл срок в Самоков (СНИМКИ)

Икономически полицаи предотвратиха продажбата на близо 120 кг негодни...

Умишлен палеж е отнел живота на българо-турското семейство в Германия

Пожарът, който отне живота на турско-българско семейство в Солинген,...

Кремъл предупреди шефът на Telegram да бъде по-внимателен след нападението край Москва

Кремъл предупреди собственика на Telegram Павел Дуров да бъде...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Въоръжени от лодка откриха стрелба по кораб край Йемен

Търговски кораб съобщи за изстрели от лодка край бреговете...

Гешев като Кьовеши оспорва отстраняването си в ЕСПЧ

Единственият успех на това правителството е, че отстрани незаконно...

Франция: Подкрепата за Украйна може да не се ограничи до оръжия

Русия не трябва да очаква Западът да ограничи подкрепата...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img