Отровното трио: Борисов да пише Конституция, е да имаме собствен Хитлер на Балканите

Прочитания 5453
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu

Ние не преговаряме с терористи. Идеята на тази Конституция е ГЕРБ да направят диктатурата законна. Това заяви Николай Хаджигенов от Отровното трио на брифинг по повод внесения днес проект.

Той подчерта, че в исторически план всичко, което са направили Хитлер и Сталин е законно. Това се опитвал да направи и самият Бойко Борисов.

Няма как да допуснем диктатурата да се узакони официално. Допуснем ли Борисов да пише Конституция, диктатурата ще стане законна и ще си имаме собствен Хитлер на Балканите, категоричен бе той.

Хаджигенов определи внесените от ГЕРБ предложения за машинно гласуване като „изстрел встрани“.

ГЕРБ е тумор навсякъде, където е, заяви той.

От своя страна Арман Бабикян посочи, че навсякъде ГЕРБ управлявас ходещи химикалки и по разпореждане отгоре.

Той бе категоричен, че протестиращите нямат намерение да преговарят с хората от ГЕРБ.

Велислав Минеков допълни, че докато не се случи това, което искат протестиращите, протестът ще продължи. Направени са структури на протеста в 36 града.

По думи на Бабикян корупцията е превърната в модел на управление.

Той даде пример с общинското предприятие „Чистота-Искър“ ЕООД. Въпреки че въпросите за фирмата са повдигнати в СОС от съветници на „Демократична България“ през април, кметът Фандъкова не взема отношение и твърди, че проблемът е предаден на прокуратурата. Докладът е изготвен от специална комисия по искане на кмета, който е получен още в началото на 2019 г. Изглежда, че много дълго е преседял в нечие чекмедже, отбеляза Бабикян.

Той посочи, че изводите от поръчания доклад са некомпетентно ръководство и счетоводство и злоупотреба с власт от страна на управителя на дружеството Юлиан Михайлов, както и конфликт на интереси.

От своя страна Минеков заяви, че сме свидетели на манипулирано счетоводство и на назначение на роднини на ръководни длъжности, които ясно подсказвали модела ГЕРБ.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

С поне 20% увеличават студентските стипендии

С минимум 20% ще бъде увеличен индивидуалният размер на студентските стипендии. Това заяви министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, цитиран от Нова телевизия. Днес той се срещна с Националното представителство на студентските съвети (НПСС) и Съвета на ректорите на висшите училища у нас. По думи на министъра ще бъде […]