Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Отрицателна е пробата за алкохол на мъжа, причинил смъртта на 4-души в Добричко

Отрицателна за алкохол е пробата на мъжа, причинил смъртта на 4-души в Добричко. Все още се чакат резултатите от взетата проба за наркотични вещества, съобщи Апелативната прокуратура във Варна.

Припомня, че на 18 август бе съобщено за тежка катастрофа станала предходната вече , при която 3-ма души бяха ранени, а 4-ма загинаха на място. Сред загиналите са две братчета – на една и на 12 години, тяхната майка, която е на 40 години, и 41-годишен мъж, които са били на тротоара в центъра на селото, когато ги помита автомобил.

Причина за инцидента е високата скорост, с която се е движил Антон, при която е изгубил управление на автомобила си.

Продължава да е тежко, макар и стабилно, състоянието на пострадалото 8-годишно дете, братче на загиналите две деца. Още същата вечер то е било настанено за лечение във варненската болница „Света Анна“, където е било прието с фрактура на челюстта и травма на белия дроб.

Пострадалият водач, който е бил настанен в реанимацията на МБАЛ в Добрич с тежка черепно-мозъчна травма, е в съзнание, но не е контактен. Той е в реанимацията на добричката болница, където е бил опериран. В ортопедията там е и третият пострадал – мъж на 58 години, който е с фрактура на ключица и шиен прешлен.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са…

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

„Зелено движение“ било изолирано от ПП-ДБ

"Зелено движение" беше изолирано от ПП-ДБ. Това заяви пред...

И Даниел Лорер вижда игра между ГЕРБ и президента

Президентът Румен Радев и ГЕРБ не могат да се...

Лекари: Просто е – ваксинирайте се

След като две бебета починаха от коклюш

Вдигат заплатите на кметовете на райони и села в община Варна

Актуализация на основните месечни заплати на кметовете на райони...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Седем години затвор за военния, убил полицай в Пловдив

Престъплението е извършено през 2018 година

Главчев продължава с масовата смяна на заместник министри

В Министерството на иновациите и растежа, МОСВ и МТСП

Създателят на Telegram в първо интервю от 7 г.: Полиция опита да ме пречупи в Русия, а ФБР – в САЩ (ВИДЕО)

"Ако поискаме от всеки да вземе страна, няма да съществуват компромисите, а така ще се окажем на много опасно място", предупреждава Павел Дуров пред американския журналист Тъкър Карлсън

Западни дипломати са предали чрез Турция послание за деескалация към Иран

Западните държави се опитаха да изпратят послания на Иран...

Корабоплаването иска защита от ООН след нападенията срещу цивилни моряци

Търговските кораби и моряците са все по-застрашени в морето,...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img