Отнеха лиценза на фирмата „Беса Транс“, чийто автобус изгоря на АМ „Струма“

Нямал лиценз за международен превоз

Прочитания 1487
0 0

От министерството на транспорта в Република Северна Македония отнеха лиценза на фирмата-превозвач „Беса Транс“, чийто автобус катастрофира на АМ „Струма“, съобщиха от БНТ.

В катастрофата на автомагистрала „Струма“ край пернишкото село Боснек загинаха 45 души, сред които и 12 деца. Седем са настанени в „Н. И. Пирогов“. Причината за отнемането на лиценза са липсващите за изгорелия автобус документи.

От скопското министерство на транспорта информираха, че изгорелият автобус не е разполагал с лиценз за международен превоз.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Говорят годениците, оцелели в трагедията на АМ "Струма"! Люлюзим: Вътре всичко се случи за секунд (ВИДЕО)

Медина през сълзи разказва за ужаса, който преживя. Опитвайки се да се спаси, тя чула виковете на много деца в автобуса