От днес да започне подготовката за изборите, настоя Константинов

Views 3566
0 0
Снимка: БГНЕС

От днес трябва да се започне работа по изборите, не да ни ударят сроковете. Това заяви пред БНТ проф. Михаил Константинов.

По думите му изборите по време на пандемия са изключително предизвикателство. Затова той смята, че трябва да има разделяне на потоците на хора. Трябва да се помисли за обезопасяване на машините за гласуване по време на изборите

Според проф. Константинова трябва да има допълнително заплащане за членовете на избирателните комисии.

ой е категоричен, че има много въпроси, които трябва да се решат преди изборите не само на политическо, но и на експертно ниво. 

Константинов поясни, че това са теми с гласуването на българите в чужбина и гласуването на болни хора и поставени под карантина.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

В Скопие нямало доверие във Владо Бучковски

Въпреки че Скопие назначи бившия премиер Владо Бучковски за специален представител в София, самите македонски политици му нямат доверие и това си личи от факта, че му е закачен държавният секретар на министерството на външните работи. Остава все още празна една дупка в отношенията – Скопие продължава да няма посланик у нас, а това […]