Осем ранени при промишлен инцидент в Нидерландия

Екип на News24sofia.eu
Views 1831
0 0
Снимка: EPA / Информационна агенция News24sofia.eu

Осем души са ранени в нидерландския град Мурдейк в провинция Северен Брабант вследствие на изпускане на токсично вещество в промишлена зона.

За това съобщи NOS.

Инцидентът с изпускането е станал по време на работа и след него служителите на компанията са се почувствали зле.

Един от пострадалите е тежко ранен.

В обекта са участвали служители от две компании.

Пострадалите са откарани в болница, а останалите служители са настанени на друго място.

Уточнява се, че става дума за служители на фирма, специализирана в почистването на резервоари, и на фирма за съхранение на масла и химикали.

Според регионалната служба за сигурност ситуацията бързо се е стабилизирала и няма опасност за околната среда„, се казва в публикацията.

Все още не е ясно каква е причината за токсичния разлив.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Китай зове Русия и Украйна към преговори

Позиция на представителя на Пекин към ООН