Осем депутати са под карантина

Прочитания 9774
0 0
Снимка: БГНЕС

Осем депутати днес ще се включат в заседанието на парламента дистанционно, тъй като са под карантина заради контакт със заразени от коронавирус.

Председателстващ заседанието, на мястото на заразения Никола Минчев, е зам.-председателят Кристиан Вигенин от БСП. 173 депутатите бяха преброени в зала от 240. Кворум има и заседанието на Народното събрание бе открито.

Народните представители ще обсъждат удължаване на срока за приемане на бюджета, на бюджета на ДОО и НЗОК до края на март.

Карантинирани са: Венцислава Любенова от ПП, Десислава Атанасова и Десислава Танева от ГЕРБ, Мустафа Карадайъ от ДПС, Пламен Абровски от ИТН, Калоян Икономов от ПП, Никола Минчев от ПП, Христо Иванов от ДБ.

Гласуването ще протича по-трудно, тъй като карантинираните народни представители ще трябва да съобщават лично гласа си пред зала, посочи Вигенин.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Тома Биков се чуди защо Комисията по култура не е казала думата си за държавните бюджети

Комисията все още не се е събирала