Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Опитът да бъде приспана БСП е факт, смята Кирил Добрев

Снимка: архив БГНЕС

При ниската избирателна активност вчера видяхме битка на твърдия електорат„. Това заяви пред БНР Кирил Добрев, член на БСП, когото ВКС възстанови като член на Националния съвет на партията.

ГЕРБ успя да си върне първото място. А това означава пълен провал на трите партии, които управляваха. ПП беше онзи романтичен вот на надеждата за промяна, но това си отиде. В политиката трябва да имаш опит. Тези хора се опияниха от властта„, каза Добрев.

По думите му ДПС бяха интересен играч, не правеха нищо, успяха да избегнат да бъдат общото зло. В такова се превърна „Възраждане“.

Според Кирил Добрев най-интелигентни бяха ДБ, те не гонеха масовост, а идентичност. Хората повече очакваха от Стефан Янев. Първите му телевизионни участия след изборите показват балансирано и национално отговорно поведение, обясни той.

По думите му при БСП има устойчива негативна тенденция. Партията изгуби твърдото ядро на предните избори.

На тези изгубихме най-ценното – пенсионерите. Има централна грешка. Избирателите в България не припознават БСП като своя социален фактор. Трябва да се търси промяна в политиката, в програмите, в лицата… Опитът да бъде приспана БСП е факт„, обясни Добрев.

Според него на изборите е спечелила проевропейската нагласа.

Най-логичната коалиция, опирайки се на идеология, е ГЕРБ, ПП и ДБ. Възможно е и ГЕРБ, ДПС, Янев, включително и включването на БСП в подобна коалиция. За да запази властта си в партията, Корнелия Нинова е склонна да влезе във всякакви възможни коалиции. Въпросът е кой плаща цената от такива коалиции„, каза Кирил Добрев.

Кирил Добрев смята, че трябва да бъде свикан Конгресът на БСП.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Лондон: Русия е загубила най-малко 100 самолета от началото на войната

Русия вероятно е загубила поне 100 самолета с фиксирани...

Мъж загина при пожар в Силистра

Човекът е починал от задушаване

Протестиращи искат законови промени за тестването на шофьори

Протестиращите се събраха край езерото Ариана в София

10,9 млрд. лв. е фискалният резерв към 18 април (ВИДЕО)

Данните потвърди служебният финансов министър

АЕЦ „Козлодуй“ получи свежото ядрено гориво от „Уестингхаус

Зареждането на първите касети започва през май

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Британският премиер осъди нападението на Иран (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=fbuhuKhE15Y Британският министър-председател Риши Сунак осъди въздушната атака на Иран...

Полският президент се срещна частно с Тръмп в САЩ

Полският президент Анджей Дуда каза, че се е срещнал...

Иран: Плененият товарен кораб в Ормузкия проток е нарушил морските закони

Товарният кораб MSC Aries, плаващ под португалски флаг, който...

Румен Радев пак настоя за съвместна развойна дейност в НАТО

Насърчаване на съвместната научно-изследователска и развойна дейност в сферата...

10,9 млрд. лв. е фискалният резерв към 18 април (ВИДЕО)

Данните потвърди служебният финансов министър

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img